Terug naar het overzicht

4 Dingen om je paard mooier te maken

Volgens Tresheroll staat het Akhalteke paard op nummer twee van mooiste dieren ter wereld. Dat zegt natuurlijk al veel over de schoonheid van paarden. Maar daarnaast kan je nog veel meer dingen doen om je paard mooi te maken. Een goede verzorging is hierbij al van groot belang, zoals borstelen, voedsel en hoefverzorging. 

Swarovski sieraden toevoegen

Je zult wel denken: wat heeft Swarovski sieraden met paarden te maken? Ja, Swarovski sieraden voor paarden bestaan echt! Op onze site hebben we een collectie met verschillende sieraden die je kunt toevoegen. Zo is er een beugelriem met Swarovski crystals en verschillende soorten frontriemen met Swarovski crystals. Hiermee geef je een extra look aan je paard. Neem zeker een kijkje op onze site om de verschillende sieraden te bekijken.

Manen kleuren

Naast Swarovski sieraden hebben we ook producten waarmee je de manen van je paard kunt kleuren. Wie wil nu niet een paard met regenboog manen?

Borstelen

De haren en manen van een paard zegt veel over de uitstraling ervan. Als je je paard mooi wilt houden, is het van belang om elke dag zijn haar en manen te borstelen. Hiermee borstel je grofvuil weg en zorg je ervoor dat het haar in een richting loopt. Daarnaast vindt een paard het ook lekker als hij geborsteld wordt.

Kijk verder op onze site voor meer artikelen die je paard nog mooier maken. Zo kan je ook denken aan het zadel en eventuele beenaccessoires. Vind je je paard al mooi genoeg? Dan hebben we ook nog een breed assortiment met producten die je zelf kunt gebruiken, zoals paardrijsokken, -laarzen, -caps en wedstrijdkleding.

Terug naar het overzicht