Terug naar het overzicht

Overnachten met je paard – voor elke provincie één accommodatie

Wil je graag meerdaagse tochten maken en tussendoor overnachten met je paard? Wij zetten de leukste overnachtingen per provincie op een rijtje.

 1. Groningen: Wil je graag een tocht met je paard maken door het Nationaal Park Lauwersmeer en tussendoor overnachten? Dan kan je overnachten in het vakantiehuis Lauwersmeer, voor 4 personen inclusief hottub. Voor jouw paard bieden zij 4 ruime Corton paardenboxen en een weidegang.
 2. Friesland: In Appelscha bevindt zich de accommodatie ‘De Koeien van Sinnige’. Hier neem je een kijkje in het boerenleven, in een boerderij en dicht bij de natuur en koeien. Voor jouw paard is er plek in een van de stallen. Hiervandaan ben je zo bij het geweldige natuurgebied het Drents Friese Wold waar je fantastisch kan paardrijden.
 3. Drenthe: Ben je in de buurt van het Nationaal Park Dwingelderveld en op zoek naar een geschikte overnachting? Neem dan een kijkje bij de B&B Onder de Wol in het sprookjesachtige esdorp Lhee. Door de lage stal is deze vooral geschikt voor pony’s. Verder is er een weide voor je paard of pony. In Het Dwingelderveld kan je urenlang genieten van de natuur en de lange wandelpaden.
 4. Overijssel: Geniet van het Twentse landschap en overnacht in het Hotel De Watermölle. Dit hotel ligt direct aan een netwerk van ruiterpaden zodat je gelijk kan rijden vanaf de accommodatie. Het hotel is een prachtig, monumentaal pand met uitgebreide kamers en je kunt er terecht voor heerlijke lunch en diner.
 5. Flevoland: Ben je op zoek naar een overnachting met je paard in de buurt van Biddinghuizen? Dan hebben wij het perfecte adres voor jou, namelijk Stal Naber-Lozeman. Hier is een ruim oefenterrein voor zowel beginnende als gevorderde ruiters en zit je zo bij het bos en strand van het Veluwemeer. Er zijn speciale arrangementen beschikbaar als je je verblijf wilt combineren met een training.
 6. Gelderland: In Bennekom ligt midden in het bos het knusse verblijf BenB. Hier kan je overnachten in een luxe huisje waarbij je paard onder hetzelfde dakje kan verblijven in een van de twee boxen. En in de zomer kan je een duik nemen in ons verwarmde zwembad.
 7. Utrecht: Geniet van de prachtige duinen in Soester Duinen, het Lage Vuursche en het Goois natuurreservaat. Het is de moeite waard om dit gebied meerdere dagen te verkennen. Overnacht in de Bed & Breakfast Soest te Paard voor een centrale ligging naar de verschillende natuurgebieden.
 8. Noord-Holland: Wil je dicht bij de zee overnachten met je paard? Dit kan in het vakantiehuis Bonaparte in Heemskerk. Op vier kilometer afstand van dit verblijf zit je op het strand. Jouw paard of pony kan verblijven in een van de vier binnenboxen en er zijn twee paddocks beschikbaar.
 9. Zuid-Holland: Verblijf midden in de natuur tussen landbouw, strand, duinen en uitgestrekte natuurgebieden. In Bed and Breakfast De Palmstee in Ouddorp kan je genieten van de diverse natuur en worden jij en je paard op en top verzorgd.
 10. Zeeland: Wil je meerdaagse strandritten maken met je paard? Overnacht dan in Stal ’t Troenkhof in Koudekerke. Binnen een kilometer ben je bij de Noordzee. Er is een grote buitenbak en springmateriaal beschikbaar waar je vrijblijvend gebruik van kan maken.
 11. Noord-Brabant: Voor een luxe overnachting met je paard in Noord-Brabant zit je bij B&B De Verloren Sinjoor in Bladel perfect. Wil je een keer iets anders? Dan kan je zelfs overnachten in een Celtman bowtop. Voor je paard of pony is er een stal, paddock en wei beschikbaar.
 12. Limburg: Geniet van het Limburgse landschap en overnacht in een van de chalets van Marduijn dichtbij Arcen. Voor jouw paard of pony zijn er ruime stallen, een weidegang en een schop. Vanaf dit verblijf kan je direct rijden naar het Nationaal park De Maasduinen.

Maak jouw vakantie compleet met onze paardrij- en ruitersportartikelen of geef jouw paard een boost met onze kwalitatieve verzorgingsproducten. Bestel ze vandaag nog en geniet optimaal van jouw meerdaagse tochten!

Terug naar het overzicht