Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

Puppy shampoo

De ingrediënten die we gebruiken om de WashBar Puppy Shampoo te maken, zijn veilig en zullen hun gevoelige huid niet overbelasten.

22,00 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: 234-0
Categorieën: Honden.

Beschrijving

De ingrediënten die we gebruiken om de WashBar Puppy Shampoo te maken, zijn veilig en zullen hun gevoelige huid niet overbelasten. We gebruiken alleen zuivere etherische oliën van de hoogste kwaliteit om een ​​ongecompliceerde formulering te maken met behulp van een paar eenvoudige ingrediënten, in vergelijking met andere puppy shampoos op basis van chemicaliën die wel meer dan 20 ingrediënten kunnen gebruiken.
Marokkaanse Argan olie + Lavendel Puppy Shampoo gebruikt organische zonnebloem- en kokosolie als basis om een ​​formule met lage schuiming te creëren welke gemakkelijk uitspoelt.

– Bevat geen conserveermiddelen, stabilisatoren of PH-buffers – allemaal narigheden die de gezondheid en het welzijn van een puppy in gevaar kunnen brengen. Gemaakt met Marokkaanse arganolie van de hoogste kwaliteit en lavendelolie die wordt gekweekt op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland – in het midden van de wereld en is onbespoten.
– Manuka Pure etherische olie die in Nieuw-Zeeland groeit, staat bekend om zijn antibacteriële, schimmelwerende en ontstekingsremmende eigenschappen.
– De eenvoudigste, laag-allergene shampoo voor puppy’s beschikbaar

Pagina's met vergelijkbare producten

Honden.
[]