DG Ruitersport

Hey hoi, wij zijn Daryl en Glennys. Broer en zus en beide gedreven ondernemers. Daryl heeft passie voor het internet en Glennys heeft passie voor paarden en alles daar omheen. Vanuit deze twee drijfveren zijn we deze webshop begonnen: DG Ruitersport.

We zijn deze webshop begonnen om de online paardenmarkt te veroveren. Met een focus op de producten van HORKA, Dreamers & Schemers en Mane Jane willen wij ons gaan onderscheiden. Waarom? Dit zijn super toffe producten waar wij 100% achter staan. We hebben fijn contact met deze merken en daar houden we van. Elkaar samen helpen.

Ready. Set. Ride.

Met onze kant en klare pakketten maken we het iedere ruiter zo gemakkelijk mogelijk. Niet oeverloos een tal van producten door struinen in de hoop dat je producten bij elkaar kunt vinden. Nee. Wij bieden jullie pakketten aan opgebouwd uit onze producten. Als je net met paardrijden begint zoek je een zweepje, een cap, bodyprotector en toffe laarzen. Alle producten zijn met zorg samengesteld, dus over de kwaliteit hoef jij je geen zorgen meer te maken. Het enige waar jij een keuze in hoeft te maken: welke kleur en welke maat wil je bij jou op de mat ontvangen.

Ben je al overtuigd? Ga dan vlug naar onze winkel.

Bekijk onze producten