Betalen met iDeal, Paypal, Bancontact Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

Paardrijartikelen

1–16 van 203 producten


Paardrijartikelen

Ben jij opzoek naar een ruim assortiment aan paardrijartikelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren allerlei verschillende ruitersportproducten van uitmuntende kwaliteit voor jong en oud. DG Ruitersport is dan ook dé online webshop voor paardrijartikelen. Wij rijden zelf ook fanatiek paard en dat is terug te zien in de artikelen. Al onze producten worden zorgvuldig gekozen en getest op kwaliteit. Het is onze missie om iedereen comfortabel paard te laten rijden, zodat jij zorgeloos van jouw passie kunt genieten.

Soorten paardrijartikelen

Er zijn verschillende soorten paardrijartikelen. Denk hierbij aan beschermende artikelen voor jou, maar ook voor jouw paard, medicijnen, kledij, verzorgingsproducten en noem maar op.
Het is erg belangrijk dat jouw paard goed wordt verzorgd, maar je moet ook goed voor jezelf zorgen. Het is belangrijk om beschermende kleding te dragen, zowel voor jezelf als voor jouw paard. Gezondheid staat bij ons centraal en blessures zijn beter te voorkomen dan te genezen. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen, dat wanneer het paard ziek is, hij of zij de juiste medicatie krijgt. Wij van DG Ruitersport leveren verschillende soorten gezondheidsproducten en medicatie die het welzijn van een ziek paard kunnen verbeteren.

Naast producten voor paarden hebben wij ook een ruim assortiment aan producten voor ruiters. DG Ruitersport beschikt over een breed assortiment aan beschermende middelen voor ruiters. Denk hierbij aan beenbescherming, bodyprotectors, paardrijcaps, paardrijbroeken, sokken en laarzen en nog veel meer. Los van de beschermende kleding bieden wij ook reguliere paardrijkeding voor wedstrijden.
Door middel van exclusieve merken en bijzondere producten onderscheiden wij ons van andere ruitersportwinkels. Een leuk voorbeeld van een exclusief product zijn de sokken van Dreamers & Schemers. De sokken zijn van hoge kwaliteit en zitten ook erg lekker. De grappige plaatjes op de sokken maken ze dan ook helemaal af.

Heb je een eigen stal? Neem dan een kijkje bij de stalbenodigdheden. Hier bieden wij allerlei producten aan om jouw stal op en top te houden. Denk hierbij aan voederbakken, reinigingsproducten, maar ook speeltjes waar de paarden mee kunnen spelen.
DG Ruitersport verkoopt niet alleen producten voor paarden en paardrijden, maar ook voor honden. Denk hierbij aan een halsband, shampoo en speeltjes. We zijn van allerlei markten thuis.

Ook bieden wij productpakketten aan. Dit zijn pakketten die wij hebben samengesteld met allerlei producten die goed bij elkaar passen. Dit maakt het shoppen een stuk makkelijker en overzichtelijker. Bij aanschaf van een pakket ontvang je leuke korting. Een echte win win situatie.

Hoe gaat het in z’n werk

DG Ruitersport is een online webwinkel. Dit houdt in dat er geen winkelfiliaal is en alle producten online verkocht worden en thuis worden afgeleverd. Is het product niet naar wens? Uiteraard is het dan mogelijk om deze terug te sturen. De producten die wij leveren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dit houdt in dat de producten niet het goedkoopst zijn, maar wel een goede investering in de toekomst. De producten gaan lang mee en zitten erg comfortabel. Een echte aanrader dus.

Terug naar producten
De waardering van dgruitersport.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 23 reviews.