Betalen met iDeal, Paypal, Bancontact Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

Springschoenen Onyx

De Winderen springschoenen zijn zeer goed bestand tegen irritaties, schuren en vuil.

Vanaf 59,95 incl. btw

Wissen
Artikelnummer: 400-002
Categorieën: Beenbescherming paard, Paardrijartikelen

Beschrijving

Ultimate Protection springschoenen

De Winderen springschoenen zijn zeer goed bestand tegen irritaties, schuren en vuil. Ze dienen als een bescherming voor de hoeven van het paard door de gevoelige zone bij de hiel en de kroonrand maximaal te beschermen. Dankzij de samenstelling van technologisch geavanceerde en uiterst duurzame materialen bewijzen ze hun waarde, zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden. Tegelijkertijd gaan ze veel langer mee dan normale springschoenen.

De gebruikte materialen zijn licht en absorberen geen vloeistoffen, zodat ze kunnen worden gebruikt op zachte, modderige bodems.

Keramische coating

De bovenste laag van de springschoenen is bedekt met kleine keramische plaatjes, waardoor ze stijf zijn en zeer goed bestand tegen mechanische beschadigingen.

Perfect schoon te houden

Bovendien is de toplaag waterafstotend, waardoor de springschoenen moeilijk vuil worden en uiterst gemakkelijk schoon te houden zijn. Ook witte springschoenen zien er dankzij deze structuur lange tijd als nieuw uit!

Militaire klittenband

De hoogwaardige klittenband in militaire sterkte, die voor de constructie van de klittenbandsluitingen wordt gebruikt, zorgt voor een waterdichte afsluiting. Het komt niet los, zelfs niet als het vochtig of zanderig is. Zelfs als het volledig nat wordt, kan het nog steeds bevestigd worden.

Bescherming

Om de beste hoefbescherming te bereiken, hebben we een hoogwaardige schuimvulling gebruikt die het grootste deel van de opgewekte energie tijdens de schokken absorbeert.

Comfortabel voor uw paard

De binnenste laag van de springschoenen bestaat uit zacht, waterdicht schuim. We gebruikten natuurlijk leer als garnituur. Het is duurzaam en voorkomt wrijving en slijtage.

Pagina's met vergelijkbare producten

Beenbescherming paard, Paardrijartikelen.