Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

Thermo Silver onderbandages

Thermo Silver onderbandages

49,95 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: 250cf8b51c77
Categorieën: Beenbescherming paard, Paardrijartikelen.

Beschrijving

Thermo Silver onderbandages

Onderbandages voor stalbandages met nanozilver

De Thermo Silver onderbandages zijn extreem zacht en comfortabel in gebruik, ze zijn zeer gemakkelijk aan de paardenbenen te bevestigen. Ze bestaan uit drie lagen, één van een geavanceerd materiaal met zilverionen direct in het garen, één laag Thinsulate voor antibacteriële thermische isolatie en één laag dampdoorlatend katoen.

De Thermo Silver onderbandages voeren het vocht af en bieden in combinatie met de hoogwaardige Thinsulate warmte-isolatie en het katoenen buitenmateriaal uitstekende warmteregulerende eigenschappen. Dankzij het gebruik van innovatieve materialen en hoogwaardige naden blijven de eigenschappen en het uiterlijk ook na herhaald wassen ongewijzigd. Wordt verkocht per set van 2.

Thinsulate thermische isolatie
Thinsulate thermische isolatie wordt onder andere gebruikt in professionele alpine-, militaire en sportkleding. Dit materiaal biedt uitstekende thermoregulerende eigenschappen, is ademend, niet-absorberend en voert vocht effectief af, waardoor oververhitting van de paardenbenen wordt voorkomen. Het materiaal drukt niet samen en glijdt niet uit, ook na herhaald wassen blijven de onderbandages zacht en wollig.

NanoSilver materiaal
Zilverionen beperken de groei van bacteriën en schimmels en verminderen zo het risico op huidinfecties, vooral in de gevoelige kootholtes van paarden. Het door ons gekozen materiaal maakt het mogelijk om continu zilverionen vrij te maken uit de mineralen die direct in het garen van de stof zitten. Dit betekent dat de onderbandages hun eigenschappen ook na herhaald wassen behouden.

Pagina's met vergelijkbare producten

Beenbescherming paard, Paardrijartikelen.
[]