Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

Trens hoofdstel Grandprix Australian nut

Zeer chique en boterzacht onderlegd trenshoofdstel in de bijzondere kleur australian nut, gemaakt van soepel leder en zacht zwart onderlegd.

Vanaf 259,95 incl. btw

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar
Categorieën: Hoofdstellen, Paardrijartikelen, Specials, Swarovski.

Beschrijving

Zeer chique en boterzacht onderlegd trenshoofdstel in de bijzondere kleur australian nut, gemaakt van soepel leder en zacht zwart onderlegd onder de neusriem en het kopstuk. De laklederen neusriem is anatomisch gevormd, wat zorgt voor een betere ligging van het bit. Het kopstuk is anatomisch uitgesneden voor een fijnere drukverdeling, beide zijn onderlegd met het zachtste leder voor het beste comfort.  Inclusief luxe leder padded dressuurteugels.

Voorzien van een luxe frontriem voorzien van Swarovski crystals in de kleuren naar keuze met 2 jaar garantie op het uitvallen van de steentjes. U kunt kiezen uit het model Classic XL (Extra large stenen)  of Deluxe (medium en small stenen).

De kleuren van de frontriem kan je zelf samenstellen. Stuur de kleuren welke je wilt naar de mail ( info@dgruitersport.nl ) of stuur een app ( +31 85 822 5041 ) samen met je bestelnummer.

Let op! De levertijd van dit product is 5 tot 10 werkdagen.

Pagina's met vergelijkbare producten

Hoofdstellen, Paardrijartikelen, Specials, Swarovski.