Betalen met iDeal, Paypal, Bancontact Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal
SALE

Met een goede start naar het mooie weer

Heerlijk, het mooie weer komt eraan. Korte mouwen, zonnebril op en gaan! Alleen voor paarden is het niet altijd even makkelijk.

64,95 incl. btw

Direct leverbaar

10,55

Direct leverbaar

18,50

Direct leverbaar

19,95
24,95

Direct leverbaar


Categorieën: Pakketten, Sale, Verzorgingspakketten

Beschrijving

Heerlijk, het mooie weer komt eraan. Korte mouwen, zonnebril op en gaan! Alleen voor paarden is het niet altijd even makkelijk. Daarom hebben wij dit mooie weer pakket voor jou samengesteld.
Voor de viespeukjes onder ons hebben wij de sterk reinigende en verzorgende kant en klaar spray in het pakket. Hi Gloss Clean is een spray om vuil van het paard te verwijderen.
Natuurlijk gaan er ook weer mugjes, vliegjes en andere nare beesten komen. Daarom hebben we de ‘Allround’ rustgevende huidspray voor elk paard of pony in het pakket gedaan. De rustgevende huidspray voor manen, staart en onderbuik.
Voor als het zonnetje gaat schijnen zit de Equi sunblock in het pakket. De perfecte zonnebrandcrème voor uw paard die snel in de huid trekt en niet plakt!
En natuurlijk tegen het verharen de Grooming borstel. Deze multifunctionele borstel verwijdert eenvoudig losse haren van het paard. Door de nopjes wordt tegelijkertijd de huid gemasseerd.

Pagina's met vergelijkbare producten

Pakketten, Sale, Verzorgingspakketten.