Ruitersportwinkel: DG Ruitersport

In onze online ruitersportwinkel vind je een groot assortiment paardrijartikelen, ruitersportartikelen en verzorgingsproducten. Al deze producten zijn met de grootste zorg samengesteld. We rijden namelijk zelf paard en weten daarom wat jij nodig hebt. Onze focus ligt op kwalitatieve producten. We willen namelijk dat jij zorgeloos en veilig kunt paardrijden. Oftewel, hoofd op 0 en lekker genieten.

In ons online assortiment vind je de tofste producten. Van caps en bodyprotectors van HORKA tot aan de meest grappige sokken van Dreamers ‘n Schemers. En ben je al bekend met de spoorriempjes van Mane Jane? Ook hebben we diverse pakketten voor jou samengesteld. Starterspakketten voor beginnende ruiters, verzorgingspakketten van Mini tot XXL en matching gear. Zo komen jij en je paard goed voor de dag.

Bekijk onze producten

Dazen en paarden

Dazen en paarden zijn geen vrienden

Dazen en paarden Door de zachte winters en warme zomers heb je steeds meer last van dazen. Deze vervelende diertjes kunnen een ware plaag voor jou en je paard zijn. Maar wat zijn dit voor beestjes? En wat kun je er tegen doen? We leggen je alles uit in deze blog. Wat zijn dazen? Laten

Lees artikel
Zomertips paardrijden

Zomertips paardrijden

Zomertips paardrijden De zomer komt er weer aan! Dat betekent volop genieten van de warme dagen. Veel ruiters verheugen zich ieder jaar weer op het eerste zomerritje. Om jou extra te laten genieten hebben we wat tips voor jou op een rij gezet. Ritjes in het weiland Na een ritje in het weiland kan jouw

Lees artikel
Maattabel paardendekens

Maattabel paardendekens

Maattabel paardendeken Paardendekens, weet jij hoe de maten werken? Waarschijnlijk heb je wat hulp nodig, anders was je niet op deze pagina terechtgekomen. Met deze blog gaan we jou op weg helpen zodat jij weet welke deken het beste bij jouw paard of pony past. Maattabel paardendeken: de cijfers Om te beginnen de keiharde cijfers.

Lees artikel

Onze ruitersportwinkel

Schrik niet. Je vindt maar liefst 2500 producten in ons online assortiment terug. We verkopen producten van onder andere HORKA, Dreamers & Schemers en Mane Jane. Deze merken staan voor topkwaliteit spullen. Wist je dat wij onze eigen producten ook testen? Tussen onze blogs vind je diverse tips, product testen en ervaringen tegen. Zo houden we jou op de hoogte van wat er speelt en waar je aan kunt denken voor- en tijdens het paardrijden.

Bekijk onze producten