Betalen met iDeal, Paypal, Bancontact Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

Equi Total Balance

Equi Total Balance is de dagelijkse dosis gezondheid voor uw paard! Het paard zal snel vitaler en vrolijker zijn.

Vanaf 19,95 incl. btw

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard

Beschrijving

Equi Total Balance is de dagelijkse dosis gezondheid voor uw paard!
Het paard zal snel vitaler en vrolijker zijn.

Aanvullend diervoeder voor paarden
Bevat humuszuren en belangrijke mineralen voor de ondersteuning van de weerstand en de algehele maag-darmgezondheid. Ondersteunt de groei en optimale ontwikkeling van veulens en zorgt voor de opbouw en het in stand houden van de conditie bij oudere paarden.

Equi Total Balance is een 100% natuurlijk en plantaardig ‘Moor product’ uit Oostenrijk. Moor wordt gewonnen uit een waterbron waarin eeuwenlang verzilting van geneeskrachtige kruiden, gassen, planten, bloemen en bloesems heeft plaatsgevonden. Deze afzetting van voedingsstoffen, afkomstig van een diversiteit aan plantenmateriaal, is op de bodem verteerd tot humus bestaande uit: o.a. humuszuur, fulvinezuur, lignine, bitumina en pectine.

Equi Total Balance bevat naast de goede eigenschappen van humus- en fulvinezuur een complex aan natuurlijke mineralen en sporenelementen. Total Balance zorgt voor optimale opname van goede voedingsstoffen. De maag en darmen komen in balans en het immuunsysteem wordt sterk en krachtig. Equi Balance bevordert de optimale werking van de maag en darmen en brengt het paard totaal in balans.

Voederadvies
75 ml per dag.
1 eetlepel = 15 ml.

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard.