Betalen met iDeal, Paypal, Bancontact Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

Knock Off muggenlarven stop

Knock Off muggenlarven Stop is een product dat wordt gebruikt voor de behandeling van stilstaand water ter bestrijding van muggenlarven.

Vanaf 9,95 incl. btw

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard

Beschrijving

Gebruiksklaar middel ter bestrijding van muggenlarven.

Knock Off Muggenlarven Stop is een innovatief product dat wordt gebruikt voor de behandeling van stilstaand water ter bestrijding van muggenlarven. Het middel heeft een fysisch – mechanische werking en is effectief gedurende maximaal 4 weken.

Is gebaseerd op een snel biologisch afbreekbare plantaardige olie (OECD 301 B), is siliconenvrij en bevat geen insecticide. Veroorzaakt geen mindergevoeligheid of resistentie.

Het gebruik verandert de waterwaarden zoals temperatuur, pH en opgeloste zuurstof niet significant. Er vinden geen veranderingen aan de natuurlijke omstandigheden plaats die nodig zijn voor het voortbestaan van in het water levende dieren.

Het middel is niet toelating plichtig. Volgens de huidige Europese wetgeving is het niet geclassificeerd als gevaarlijk voor de menselijke gezondheid en het milieu.

Toepassing
Geschikt voor gebruik in stilstaand water zoals vijvers, riolen, afvoerputten, bloempotten, emmers, banden, goten, watertanks en septic tanks, etc.

Is een gebruiksklaar middel en vormt bij aanbrengen op het wateroppervlak snel een dunne film. Hiermee wordt de ontwikkeling van onvolgroeide stadia van muggen (larven en poppen) voorkomen. De oppervlaktespanning van het water wordt verlaagd en dit zorgt ervoor dat de aanwezige larven en poppen zich niet kunnen hechten aan het oppervlak om de nodige zuurstof uit de lucht te halen. De lage oppervlaktespanning voorkomt tevens dat volwassen muggenvrouwtjes eitjes afzetten, omdat ze bij contact met het behandelde oppervlak vast komen te zitten en in het water zullen zinken.

Doseringen

Breng 1 ml product aan per m2 stilstaand wateroppervlak.
Breng 1 tot 5 ml van het product aan per afvoerput, afhankelijk van de hoeveelheid aanwezige organische stof.

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard.