Betalen met iDeal, Paypal, Bancontact Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

Sand Exit (Muesli)

Speciaal voor optimale verwijdering van zand in het darmkanaal en ter compensatie van chronische spijsverteringsstoornissen in de dikke darm!

39,95 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: SAND00005
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard

Beschrijving

Speciaal voor optimale verwijdering van zand in het darmkanaal en ter compensatie van chronische spijsverteringsstoornissen in de dikke darm! Aanvullend diervoeder (dieetvoeder) voor paarden.

Sand-Exit bevat vezelrijke bronnen, zoals psylliumvezels en geëxtrudeerd lijnzaad ter ondersteuning van een goede darmwerking. Vormt een geleiachtige massa in de darmen en bindt opgehoopt zand aan de mest om vervolgens het paardenlichaam te verlaten. Sand-Exit is in muesli vorm en erg smakelijk door de toegevoegde appelaroma. Zeer goed opneembaar voor het paard.

Psyllium in combinatie met lijnzaad voor optimale verwijdering van zand en ondersteuning van de darmwerking.

Wanneer heeft het paard last van opgehoopt zand in het darmkanaal?
Dit is eenvoudig te testen door een halve emmer te vullen met water en 5 á 6 mestballen toe te voegen. Laat de emmer een uur staan en controleer nadien de inhoud. Ligt er meer dan 1 theelepel zand op de bodem van de emmer, dan heeft het paard te veel zand binnengekregen. Het advies is om het paard Sand-Exit te geven, ter voorkoming van onder andere darmongemakken.

Voederadvies
Paard tot 450 kg: 60 g twee keer per dag gedurende 6 dagen.
Paard vanaf 450 kg: 125 g twee keer per dag gedurende 6 dagen.

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard.