Betalen met iDeal, Paypal, Bancontact Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

Skin derm propolis Spray

Een verzorgende spray, die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt en bij diverse huidongemakken ingezet kan worden.

15,50 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: SKIN0172
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard

Beschrijving

Skin derm propolis Spray

Heeft jou paard of pony ook wel eens last van huidproblemen? Kom je bij het borstelen wel eens korstjes, wondjes of schuurplekken tegen?

Een verzorgende spray, die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt en bij diverse huidongemakken ingezet kan worden. Het beschermt en zuivert de geprikkelde huid. Ook is het ideaal ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten.

Breng de spray 1-2 keer daags aan op het te verzorgen huidoppervlak.

Op basis van propolis. Propolis (bijenlijm) is een natuurlijk product dat door bijen geproduceerd wordt als een afdichtingsmateriaal om kieren en openingen te dichten en de structuur van het bijennest te verstevigen. Het is een complex product, waarin meer dan 300 verschillende biologisch actieve stoffen zijn gevonden. Al deze stoffen werken samen en hebben desinfecterende eigenschappen, houden ziekteverwekkers buiten en zorgen op die manier voor goede hygiënische omstandigheden in het bijennest.

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard.