Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

WashBar – Citrus & Manuka spray

Ben je al bekend met de Citrus & Manuka spray voor paarden?

  • Vlooien werend
  • Lekkere ruin vriendelijke geur
  • Verfris uw paard tussen het wassen
  • Ook voor mand, beddengoed, auto
  • Fles 250 ml

18,00 incl. btw

Direct leverbaar


Categorieën: Verzorging overig, Verzorging paard.

Beschrijving

Laat je paard fris ruiken met de WashBar Citrus & Manuka spray. Dankzij deze spray zijn chemische shampoos en synthetische geurtjes verledentijd. De naam zegt het al. Met deze spray verspreid je een heerlijk citrus geur. Op zowel eigenaar als paard heeft deze spray een ontspannende werking. Deze spray is 100% natuurlijk en zonder alcohol. Hierdoor voorkom je onnodige huidirritaties.

De spray is ideaal als je hond even opgefrist mag worden, zonder je paard te wassen. Je paard kan dit erg fijn vinden als het bijvoorbeeld buiten erg koud is.

Daarnaast heeft de spray een anti-vlooi werking. We kunnen geen garanties geven dat je paard vlooivrij blijft, maar de spray heeft wel degelijk invloed op het afstoten van vlooien.

Ook beschikbaar in reisflacon van 125ml.

Als alternatief hebben we de WashBar Lavendel & Teunisbloem spray.

Ingrediënten

Ingrediënten: – Water (aqua) – Manuka hydrosol (Leptospermum scoparium) – Kanuka hydrosol (Kunzea ericoides) – Lemon Myrtle Pure etherische olie (Backhousia citriodora)

Gebruiksaanwijzing

De spray’s zijn eenvoudig te gebruiken – schud de fles en spuit royaal op de vacht van uw dier – een of twee spuitjes voor een paard 6 of meer voor een grotere hond. Het is volkomen veilig, je kunt het niet overdrijven. Als je paard nerveus is om te worden bespoten, spuit dan in je handen en wrijf zachtjes door hun vacht. Zeer veilig in gebruik voor eigenaren van gezelschapsdieren die last hebben van allergieën of irritaties, omdat de ingrediënten allemaal natuurlijk zijn.

Pagina's met vergelijkbare producten

Verzorging overig, Verzorging paard.
[]