Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

WashBar – Lavendel & Teunisbloem spray

Ben je al bekend met de WashBar Vlooi & Verfris spray voor paard?

  • Vlooien werend
  • Lekkere bosgeur
  • Verfris uw paard tussen het wassen
  • Ook bruikbaar voor voor mand, beddengoed, auto
  • Fles 250 ml

18,00 incl. btw

Direct leverbaar


Categorieën: Verzorging overig, Verzorging paard.

Beschrijving

Laat je paard of hond fris ruiken met de WashBar Lavendel & Teunisbloem spray. Dankzij deze spray zijn chemische shampoos en synthetische geurtjes verledentijd. De naam zegt het al. Met deze spray verspreid je een heerlijk lavendel geur. Op zowel eigenaar als paard en hond heeft deze spray een ontspannende werking. Deze spray is 100% natuurlijk en zonder alcohol. Hierdoor voorkom je onnodige huidirritaties.

De spray is ideaal als je paard even opgefrist mag worden, zonder je paard te wassen. Je paard kan dit erg fijn vinden als het bijvoorbeeld buiten erg koud is.

Daarnaast heeft de spray een anti-vlooi werking. We kunnen geen garanties geven dat je paard vlooivrij blijft, maar de spray heeft wel degelijk invloed op het afstoten van vlooien.

Ook beschikbaar in reisflacon van 125ml.

Ingrediënten

Ingrediënten: – Water (aqua) – Lavendel-hydrosol – Manuka-hydrosol (Leptospermum scoparium) – Lavendel-zuivere etherische olie (Lavandula angustifolia Pacific Blue) – Teunisbloemolie (Oenothera biennis).

Gebruiksaanwijzing

De spray’s zijn eenvoudig te gebruiken – schud de fles en spuit royaal op de vacht van uw hond of paard – een of twee spuitjes voor een kleine hond 6 of meer voor een grotere hond of paard. Het is volkomen veilig, je kunt het niet overdrijven. Als je paard of hond nerveus is om te worden bespoten, spuit dan in je handen en wrijf zachtjes door hun vacht. Zeer veilig in gebruik voor eigenaren van gezelschapsdieren die last hebben van allergieën of irritaties, omdat de ingrediënten allemaal natuurlijk zijn.

Pagina's met vergelijkbare producten

Verzorging overig, Verzorging paard.
[]