Betalen met iDeal, Paypal, Bancontact Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal
SALE

WashBar – Paw Balm

Bestel vandaag nog je eigen WashBar Paw Balm voor je hond en paard.

  • 100% natuurlijke balsem
  • Ook voor neusjes en schrale plekjes/wondjes
  • Ondersteund en hersteld
  • Ontstekingsremmend
  • Blik 50 ml

14,95 incl. btw

Direct leverbaar


Categorieën: Honden, Verzorging overig, Verzorging paard

Beschrijving

De paw balm van Washbar is een multifunctioneel product en te gebruiken bij paarden en honden. Bij paarden werkt het perfect om de schrale en gevoelige plekken op bijvoorbeeld de neus in te smeren. Daarnaast helpt het ook bij schrale plekken op andere delen van het lichaam.

Bij honden werkt het in de zomer door de voeten in te smeren als het warm is. Door het warme weer kan de straat extreem warm worden en werkt het als een beschermlaag tussen de zooltjes en straat. In de winter kan het helpen als er zout gestrooid is waar de voetzooltjes niet goed tegen kunnen om te beschermen. Daarnaast werkt het ook bij schrale plekken.

Gebruiksaanwijzing

Doe een beetje balsem in uw hand om op te warmen en in de voetzolen te masseren van je hond of op schrale plekken van je paard zijn of haar neus. Laat het absorberen, laat een lichte laag over voor bescherming – kan dagelijks worden gebruikt. Ook zeer geschikt voor het kalmeren en herstellen van droge of eeltige huid.

Specificaties

Inhoud:

50ml

Ingrediënten:

abrikozenolie, wortel olie, bijenwas (biologisch), copaiba olie (biologisch), kanuka pure etherische olie (biologisch), lavendel zuivere etherische olie.

Pagina's met vergelijkbare producten

Honden, Verzorging overig, Verzorging paard.