Betalen met iDeal, Paypal, Bancontact Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

WashBar – Vlooi & Verfris spray

Ben je al bekend met de WashBar Vlooi & Verfris spray voor paarden en honden?

18,50 incl. btw

Direct leverbaar


Categorieën: Honden, Verzorging overig, Verzorging paard

Beschrijving

Laat je paard of hond fris ruiken met de WashBar Vlooi & Verfris spray. Dankzij deze spray zijn chemische shampoos en synthetische geurtjes verledentijd. De naam zegt het al. Met deze spray verspreid je een heerlijk bosgeur. Op zowel eigenaar, paard als hond heeft deze spray een ontspannende werking. Deze spray is 100% natuurlijk en zonder alcohol. Hierdoor voorkom je onnodige huidirritaties.

Daarnaast heeft de spray een anti-vlooi werking. We kunnen geen garanties geven dat je paard of hond vlooivrij blijft, maar de spray heeft wel degelijk invloed op het afstoten van vlooien.

Gebruiksaanwijzing

Schud de fles voor gebruik en spuit royaal bij je paard de spray over de benen of bij je hond over de vacht. Bij een paard kan je 6 of meer spuitjes gebruiken en bij de hond 1 of meer spuitjes.  Door de natuurlijke ingrediënten kan je niet overdrijven en is het niet schadelijk als je teveel gebuikt. Vindt je paard of hond het eng? Spray het in je hand en wrijf het door de vacht. Ook veilig in gebruik voor dieren met allergieën of irritaties.

Specificaties

Inhoud:

250ml

Ingrediënten:

Water, manuka hydrosol (scoparium van Leptospermum), kanuka hydrosol (kunzea ericoides), neem olie, pure etherische oliën van cederhout, rozemarijn, citroengras, tijm. pepermunt

Pagina's met vergelijkbare producten

Honden, Verzorging overig, Verzorging paard.