Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

WashBar – Anti-vlooienmiddel

100% natuurlijke vacht- olie een natuurlijk alternatief voor conventionele vlooienmiddelen.

 • 100% natuurlijk
 • Kan helpen bij het op afstand houden van vlooien, teken, zandvliegen en muggen
 • Veilig voor puppy’s en kinderen
 • Niet geschikt voor katten
 • 40 ml fles met applicatie- punt

16,00 incl. btw

Direct leverbaar


Categorieën: Verzorging paard, Zeep & Shampoo.

Beschrijving

LET OP: Heeft je hond al last van vlooien? Dan is het raadzaam om eerst de WashBar Original zeep te gebruiken. Met deze zeep maak je jouw hond eerst vlooivrij. Daarna kun je dit anti-vlooienmiddel gebruiken. Dit middel is geschikt als preventie van vlooien, niet om vlooien te verwijderen.

Dit flesje is klein maar machtig, de mix van natuurlijke ingrediënten maakt je huisdier minder aantrekkelijk voor vlooien, teken, zandvliegen en muggen. Het is veilig in gebruik voor zowel dier als mens. Puppy’s vanaf 4 weken kunnen behandeld worden met deze druppels. In het hoogseizoen druppel je eenmaal in de week een paar druppels in de nek en boven de staart, buiten het hoogseizoen volstaat eenmaal in de 3 weken.

Wanneer je gaat wandelen in een gebied waar veel vlooien, teken of zandvliegen zijn adviseren wij de WashBar Fresh spray voor extra bescherming. Samen met deze vacht- olie creëer je een afweerschild voor ongedierte, helemaal natuurlijk, wel zo veilig.

 • Geschikt voor alle leeftijden en rassen, inclusief zwangere en moederende honden, en honden die reageren op conventionele vlooienbehandelingen.
 • Je hebt maar een paar druppels per keer nodig – voor 40 tot 50 doseringen per fles (voor een middelgrote hond)
 • Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten waarvan bekend is dat ze vlooien afstoten – veilig voor honden en niet giftig voor de mens.
 • Geweldig voor eigenaren van gezelschapsdieren die last hebben van allergieën of irritaties, omdat de ingrediënten allemaal natuurlijk zijn
 • Niet-toxische ingrediënten – wat belangrijk is bij mensen (vooral de kleintjes!)
 • Millevriendelijke fles van 40 ml met handige applicatiepunt.

Ingrediënten

Zonnebloemolie – Neem olie – Pure etherische oliën Atlas Cederhout – Pure etherische oliën Tunesische rozemarijn – Pure etherische oliën Citroengras – Pure etherische oliën Pepermunt – Pure etherische oliën Witte tijm

Gebruiksaanwijzing

Eenvoudig te gebruiken, voor een grote hond het haar uit elkaar doen zodat je op de huid kijkt en 3-4 druppels direct op de huid net boven de kraag in hun nek en 2 druppels aan de basis van de staart. Voor een kleine hond (zoals een Chihuahua) doe je gewoon een druppel in de nek. Borstelen helpt bij het verdelen van het product door de vacht. Het kan ook worden toegepast op de binnenkant van de halsband van de hond – dit is een geweldig idee als je hond het niet leuk vindt dat het wordt toegepast. Veel eigenaren van gezelschapsdieren vinden deze methode gemakkelijker, vooral in de zomer wanneer applicaties vaker nodig zijn. Pas minstens één keer per week en na elke wasbeurt toe tijdens het vlooien hoogseizoen – het kan dagelijks worden toegepast indien nodig. Pas één keer per maand en na elke wasbeurt in de winter of in een zeer laag vlooienseizoen toe. In het onwaarschijnlijke geval van een bijwerking: was de olie van de hond af.

Pagina's met vergelijkbare producten

Verzorging paard, Zeep & Shampoo.
[]