Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

EMH Appel wortel Muesli

Met Kombi Pellets kunnen de voedingshiaten die ont­staan bij het voeren van haver worden gedicht

33,50 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: EGGE0022
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.

Beschrijving

De muesli is geschikt voor alle pony’s en paarden die lichte tot middelzware arbeid verrichten, en die havervrij, maar evenwichtig en natuurlijk moeten worden gevoerd. Ook uitstekend geschikt voor allergiegevoelige paarden, en paarden die een smakelijke aanvulling (tijdens het grazen) nodig hebben.

De muesli is pelletvrij, bevat geen melasse maar ook geen extra toegevoegde vitaminen en mineralen. Door de toevoeging van EMH wordt het spijsverteringsstelsel gericht ontlast en ondersteund. De energiebronnen gerst- en maïsvlokken, evenals de mariadistelolie hebben een stimulerend effect op de stofwisseling van paarden, zonder de eiwitbalans te belasten. Door de thermische behandeling van de granen en het hoge structuurgehalte worden het kauwen en speekselvorming bevorderd en wordt de vertering van het voeder geoptimaliseerd. Hierdoor blijft de darmflora intact en wordt acidose (verzuring) voorkomen. Zonnebloempitten leveren structureel gebonden plantaardige oliën, lecithine en secundaire plantaardige stoffen. Johannesbrood, appel en wortelen stimuleren de eetlust, ondersteunen de spijsvertering en bevatten waardevolle, natuurlijke vitaminen en mineralen.

De evenwichtige en gevarieerde samenstelling zorgt voor een langzame voeropname en een optimale beschikbaarheid van voedingsstoffen. De specifieke samenstelling van de koolhydraatstructuur, die optimaal is afgestemd op de behoeften van de spijsvertering van het paard, resulteert in een diervriendelijke, gelijkmatige en volledige benutting van energie en voedingsstoffen.

De voordelen in een oogopslag:

  • Optimale aanvulling op eenzijdig weidegras
  • Het hoge structuurgehalte verhoogt de kauwintensiteit en de speekselvorming
  • Door de afwezigheid van melasse, tarwe en haver ook geschikt voor allergiegevoelige paarden
  • Eetlustopwekkend dankzij natuurlijke ingrediënten
  • Bijzonder smakelijk – daarom zeer geschikt voor het voeren van kieskeurige paarden

Inhoud
15 kg

Specificaties

Inhoud:

15KG

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.