Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

EMH Classic Muesli

Klassieke mueslimix zonder haver voor sportpaarden met Eggersmann MikroHerbs (EMH).

32,50 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: EGGE0024
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.

Beschrijving

Klassieke mueslimix zonder haver voor sportpaarden met Eggersmann MikroHerbs (EMH)

Om een ​​evenwichtig temperament te bevorderen, is haver weggelaten in de Classic Muesli.

In plaats van haver worden in de muesli hydrothermisch behandelde graancomponenten gebruikt, die worden gekenmerkt door een hoge verteerbaarheid. Met zijn gematigd eiwitgehalte helpt de muesli ook om overtollig eiwit in het totale voerrantsoen te voorkomen.

EMH Classic Muesli is geschikt als bijzonder veelzijdig voer voor paarden met normale tot atletische belasting. Door EMH toe te voegen wordt de spijsvertering ontlast en gericht ondersteund, waardoor de hoeveelheid krachtvoer kan worden verminderd. Door het algehele positieve effect op het organisme verhoogt EMH de vitaliteit van uw paard met een uitgebalanceerd temperament. De uiterst smakelijke EMH Classic Muesli wordt afgerond met een optimaal uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen en actieve ingrediënten.

Door de ideale energie-/eiwitverhouding en uitgebalanceerde calcium-/fosforverhouding is het mogelijk om de muesli naar behoefte op basis van het individuele prestatieniveau te gebruiken. Hoge gehaltes aan vitamine E en magnesium hebben een positief effect op de ontwikkeling van spieren en lichaamsgewicht. Het kan als enig krachtvoer worden gevoerd en ook worden aangevuld met haver of andere granen. Al met al zorgt EMH Classic Muesli voor een blijvende verbetering van het welzijn van uw paard.

De voordelen op een rij:

  • Vitamine E-toevoeging beschermt het spierstelsel
  • Plus in energie
  • Volledig gemineraliseerd en gevitamineerd
  • Voor sportieve paarden
  • Hoge verteerbaarheid

Specificaties

Inhoud:

20KG

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.