Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

EMH cool muesli

De muesli is optimaal afgestemd op de voedings en fysiologische behoeften van recreatiepaarden.

29,95 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: EGGE0014
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.

Beschrijving

De muesli is optimaal afgestemd op de voedings- en fysiologische behoeften van recreatiepaarden. EMH Cool Muesli is een havervrije en smaakvolle muesli op basis van Hydro thermisch verteerd graan.

De basis van het recept voor deze mix was de wens van veel paardeneigenaren om een ​​evenwichtig, capabel paard te hebben als vrijetijdspartner, met sterke zenuwen. De havervrije receptuur bevat alle belangrijke voedingsstoffen om ook in kleine hoeveelheden te voorzien in de dagelijkse krachtvoer-behoefte van het paard.

Dankzij het verminderde eiwit- en energiegehalte ontlast het de stofwisseling en wordt het aanbevolen voor alle stressgevoelige paarden en pony‘s als enige krachtvoer of als aanvulling op graan. Door EMH toe te voegen, wordt het spijsverteringssysteem specifiek ondersteund en ontlast in zijn functie. Bij constant gebruik van EMH Cool Muesli kunnen alle metabolische processen in het organisme in harmonie worden gebracht. EMH Cool Muesli, met aangepaste voedingsstoffen en actieve ingrediënten en met toegevoegd magnesium, zorgt voor vitale paarden die het hoofd „koel“ moeten houden.

De voordelen op een rijtje:

Havervrij, met daarbij een verminderd eiwit- en energiegehalte
Met toegevoegd magnesium om het hoofd ‚koel‘ te houden
Hoog gehalte aan zink, koper en selenium
Volledige voorziening van alle belangrijke vitamines en mineralen
Hoge verteerbaarheid door toevoeging van EMH

Specificaties

Inhoud:

20KG

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.