Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

EMH F-Muesli

EMH F-Muesli met Hydro thermisch verteerde graan vlokken is het complete enkelvoudige krachtvoer als aanvulling op hooi en stro.

23,50 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: EGGE0018
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.

Beschrijving

EMH F-Muesli met Hydro thermisch verteerde graan vlokken is het complete enkelvoudige krachtvoer als aanvulling op hooi en stro.
Wordt slechts licht gemelasseerd, waardoor het bijzonder makkelijk door een leiding loopt en daarom de ideale muesli is om in silo‘s op te slaan.

EMH F-Muesli, zonder haver, op basis van Hydro thermisch verteerde maïs en gerst, is een smaakvolle, eiwitarme muesli. Het gebruik als krachtvoer in grote groepen heeft aangetoond dat de paarden het voer optimaal benutten.

Door EMH toe te voegen wordt de spijsvertering gericht ontlast en ondersteund, waardoor bij continu gebruik de hoeveelheid krachtvoer geleidelijk kan worden verminderd. EMH F-Muesli is geschikt, in verschillende aanbevolen hoeveelheden, voor paarden van alle rassen en prestatie-eisen. Door het geoptimaliseerde gehalte aan vitamines, mineralen en sporenelementen is het ook bij uitstek geschikt voor die plaatsen, waar grotere hoeveelheden krachtvoer per dag moeten worden gegeven.

De voordelen op een rijtje:

  • Minder eiwit
  • Zonder haver
  • Gezond volledig krachtvoer
  • Evenwichtig en smakelijk
  • Hydro thermisch verteerde graanvlokken

Specificaties

Inhoud:

20KG

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.