Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

EMH Fok (Zucht) Muesli

Zowel hoogdrachtige en lacterende merries als opgroeiende veulens stellen hoge eisen aan de kwantitatieve en kwalitatieve toevoer van voedingsstoffen.

37,50 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: EGGE0020
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.

Beschrijving

EMH Fok Müsli is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en is afgestemd op de speciale behoeften van fokpaarden.

Zowel hoogdrachtige en lacterende merries als opgroeiende veulens stellen hoge eisen aan de kwantitatieve en kwalitatieve toevoer van voedingsstoffen.

EMH Fok Muesli wordt gekenmerkt door een bijzonder hoogwaardig eiwitgehalte en een hoog verteerbaar graangehalte. Met alle belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen is het perfect afgestemd op de verhoogde behoefte van de paarden. De muesli is universeel toepasbaar bij hoogdrachtige en lacterende merries, veulens, gespeende veulens en dekhengsten. De hoogwaardige eiwitbouwstenen hebben een positief effect op de vruchtbaarheid, melkproductie en spermaproductie. De smakelijkheid zorgt tevens voor een vroege voeropname door de veulens en daarmee voor een optimale ontwikkeling van de dieren.

Het samenspel van de hoogwaardige componenten met EMH bereidt de merrie zo goed mogelijk voor op de bevalling en bevordert de gezonde ontwikkeling van het veulen in de baarmoeder. Door het snelle herstel na de bevalling in geval van een goede lichaamsconditie kan de merrie voldoende melk produceren. EMH Zucht Müsli zorgt voor vitale veulens, sterke merries en vruchtbare hengsten.

De voordelen op een rijtje:

  • Naar behoefte geoptimaliseerde verhouding sporenelementen
  • Uitgebalanceerde eiwit- /energieverhouding
  • Rijk aan essentiële aminozuren
  • Aangepaste calcium-/fosforverhouding
  • Met een ideaal mineralen- en vitaminegehalte

Specificaties

Inhoud:

20KG

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.