Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

EMH Kruiden Muesli

EMH is een plantenextract van zeer effectieve kruiden gefermenteerd door de eigen natuurlijke micro-organismen van de flora.

37,50 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: EGGE0016
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.

Beschrijving

Van de verse en gezonde kruidenweide tot de voerbak met EMH – Eggersmann MikroHerbs voor bijzonder welzijn.

EMH is een plantenextract van zeer effectieve kruiden gefermenteerd door de eigen natuurlijke micro-organismen van de flora, dat de stofwisselingsprocessen in een paard op een natuurlijke manier ondersteunt en het immuunsysteem versterkt.

Door het fermentatieproces komen de natuurlijke actieve ingrediënten in de kruiden beter beschikbaar voor het paard en zijn daardoor effectiever dan dezelfde kruiden in gedroogde vorm.
EMH Kruiden Muesli is een zinvolle aanvulling voor paarden die vatbaar zijn voor luchtwegaandoeningen, maar ook voor paarden die gevoelig zijn voor stof, nerveus zijn of geen eetlust hebben. EMH Kruiden Muesli is een smakelijke en aromatische aanvulling op het voerrantsoen. Iedereen kent de versterkende en revitaliserende kracht van kruiden en hun holistische effect op het organisme. EMH Kruiden Muesli combineert op unieke wijze waardevolle, aromatische kruiden in hun natuurlijke vorm met een hoogwaardige, licht verteerbare muesli zonder haver en brengt zo de genezende kracht van de natuur in het voerrantsoen van uw paard.

De toevoeging van EMH verbetert de beschikbaarheid van voedingsstoffen en actieve ingrediënten en optimaliseert zo de algehele voerconversie. Met een uitgebalanceerde darmflora wordt de basis gelegd voor een krachtig immuunsysteem. EMH Kruiden Muesli zorgt voor een blijvende verbetering van het welzijn van uw paard op alle prestatieniveaus.

De voordelen op een rij:

  • Een hogere beschikbaarheid van de actieve ingrediënten door toevoeging van gefermenteerde kruiden
  • Ter ondersteuning van de luchtwegen
  • Hoog gehalte aan vitamines en sporenelementen
  • Ideaal voor paarden die gevoelig zijn voor stof, nerveus zijn en geen eetlust hebben
  • Optimale toevoer van voedingsstoffen

Specificaties

Inhoud:

20KG

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.