Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

EMH Puree (Mash) Muesli

Het traditionele recept van EMH Mash is gebaseerd op tarwezemelen, lijnzaad, haver en zouten.

29,50 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: EGGE0028
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.

Beschrijving

Het traditionele recept van EMH Mash is gebaseerd op tarwezemelen, lijnzaad, haver en zouten.

Dit speciale mengsel werd specifiek verrijkt met de toevoeging van kruiden, geëxtrudeerd lijnzaad en EMH.

Geëxtrudeerd lijnzaad bevat een hoog aandeel omega-3- en omega-6-vetzuren, die zorgen voor soepele celwanden die zichzelf optimaal regenereren.

Voedingsvezels en slijmstoffen bevorderen de darmpassage en ondersteunen een optimale reiniging in de darm en zorgen voor een optimale opbouw van de gevoelige spijsverteringsorganen. De traditionele hoofdingrediënten worden ook gebruikt in EMH Mash om ter ondersteuning van de spijsvertering. Al decennia lang gebruiken ervaren paardenmensen en dierenartsen EMH Mash met succes ter ondersteuning van het herstel na darmaandoeningen. Na koliek, operaties, verstopping of andere spijsverteringsstoornissen reguleert onze hoogwaardige EMH Mash op een natuurlijke manier de darmfunctie. Ook na grotere inspanning, als tussendoortje bij duurwerk, na de bevalling of bij slecht weer, verheugt een paard zich op een warme maaltijd.

Wanneer EMH Mash, in plaats van het gebruikelijke voederrantsoen, minimaal één keer per week wordt gegeven, ondersteunt het de spijsvertering, zorgt het voor een glanzende vacht en bevordert het de stofwisseling. Door de eetlustopwekkende werking is EMH Mash zeer geschikt voor paarden die moeilijk te voeren zijn. Paarden met gebits- en kauwproblemen en oude paarden profiteren ook van de brijige consistentie. De combinatie van nutritioneel waardevolle componenten, kruiden en EMH ondersteunt de darmflora en zorgt voor een goede spijsvertering.

De voordelen op een rijtje:

  • Met een hoog gehalte aan omega-3 en omega-6 vetzuren
  • Ondersteunt de darmflora en zorgt voor een goede spijsvertering
  • Na operaties en koliek om de darmfunctie te reguleren
  • Eetlust-stimulerend effect
  • Snelle bereiding, korte opzweltijd

Specificaties

Inhoud:

15KG

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.