Betalen met iDeal en Paypal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal en Paypal

EMH Structuur graanvrij Muesli

Voor een natuurlijk en soort specifiek paardenvoer.

24,50 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: EGGE0034
Categorieën: Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.

Beschrijving

Voor een natuurlijk en soort specifiek paardenvoer.

Om de vertering van vezels specifiek te ondersteunen en het vermogen van het organisme om voedingsstoffen te absorberen te verbeteren, is onze beproefde graanvrije structuur geüpgraded met Eggersmann MikroHerbs (EMH).

EMH Structuur graanvrij met goed verteerbare, intacte ruwe celstof is ontwikkeld voor het voeren van paarden met stofwisselingsstoornissen of gevoelige paarden. Door het lage zetmeel- en suikergehalte ontlast het de stofwisseling, terwijl het hoge ruwe celstofgehalte een gebalanceerde darmflora bevordert. Zonnebloempitten en rijstschilzemelen leveren essentiële vetzuren. Luzerne wordt gekenmerkt door hoogwaardige eiwitten en is daarom ideaal om het lichaam van aminozuren te voorzien en de spieropbouw te ondersteunen. Smakelijke appeldroesem levert waardevolle pectines op.

EMH Structuur graanvrij kan door de natuurlijke ingrediënten een doorslaggevende bijdrage leveren aan een betere levenskwaliteit van het paard. De vertering wordt nog beter ondersteund door het EMH-additief en dus kan bij regelmatig voeren een verbeterde algemene conditie en verhoogde vitaliteit worden verwacht.

De voordelen op een rijtje:

  • Verlaagd aandeel zetmeel en suikers
  • Ideaal voor voeding bij stofwisselingsstoornissen, kan als enige krachtvoerbron worden gebruikt
  • Het hoge structuurgehalte verhoogt de kauwintensiteit en speekselvorming en verbetert het maag-darmmilieu.
  • Kleinere hoeveelheden krachtvoer met een betere verteerbaarheid en energietoevoer, die in combinatie met voldoende goed ruwvoer de gevoelige, kleine paardenmaag en het gehele, op ruwvoer ingestelde spijsverteringsstelsel, kunnen beschermen.
  • Met hoogwaardige plantaardige vetzuren

Specificaties

Inhoud:

15kg

Pagina's met vergelijkbare producten

Gezondheid, Verzorging paard, Voeding.